Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κουρουμπλής: Τις ημέρες του Πάσχα θα έρθει η ανάσταση της οικονομίας

Μοιραστείτε το

“Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑΙ” – “Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”                                                                          

Θα έρθει η ανάσταση της οικονομίας τις ημέρες του Πάσχα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Ειδομένη δεν θα γίνει Καλαί.

“Η χώρα για να βγει από το τέλμα πρέπει να πάει στη ρύθμιση του χρέους και η ρύθμιση θα αλλάξει περιβάλλον στην Ελλάδα. Είναι σταθμός για τη χώρα μια σοβαρή ρύθμιση για να βγει η οικονομία από αυτή τη βαθύτατη κρίση που τη μαστίζει” τόνισε ο κ .Κουρουμπλής, μιλώντας στο MEGA.

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι δεν υπάρχει δίλημμα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και σημείωσε: “Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα. Το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορεί να συμβεί στη χώρα θα ήταν να χάσει την πολιτική σταθερότητα. Και όφειλαν δυνάμεις του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου τουλάχιστον στο θέμα των πιέσεων για τις συντάξεις να βάλουν πλάτη”.

“Γίνεται εντατική προσπάθεια για να κλείσουμε την αξιολόγηση το ταχύτερο” επισήμανε και είπε ότι μετά το Πάσχα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα δεχτεί τα ομολογά μας.

Για το προσφυγικό ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι η Ειδομένη θα εκκενωθεί αλλά δεν θα γίνει Καλαί ενώ εξήγησε γιατί χαρακτήρισε σύγχρονο Νταχάου η Ειδομένη. “Το Νταχάου που είπα ήταν για τις προσδοκίες των ανθρώπων που έχαναν την ζωή τους μπροστά στα σύνορα” είπε.

“Συνεργαζόμαστε με ΜΚΟ για τα ασυνόδευτα παιδιά. Μεριμνούμε για το θέμα. Είναι λεπτό ζήτημα με ευαισθησία” πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις κατοίκων-μεταξύ των οποίων και ένας ιερέας- στη Βέροια μετά την έλευση των προσφύγων ανέφερε: “Κάποιοι αμαυρώνουν με τον χειρότερο τρόπο την προσφορά της Ορθοδοξίας”.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.