Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κως: Σύλληψη αστυνομικών -Έφυγαν μεθυσμένοι από μπαρ χωρίς να πληρώσουν

Μοιραστείτε το

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν πριν από λίγο δύο αστυνομικοί, ένας υπαρχιφύλακας 34 ετών και ένας αρχιφύλακας 37 ετών, που συνελήφθησαν στην Κω επειδή αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό σε κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, τα ξημερώματα της Κυριακής καταγγέλθηκε από υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή Λάμπη της Κω και από μία εργαζόμενη στο κατάστημα, ότι οι δύο κατηγορούμενοι ανέφεραν ότι είναι αστυνομικοί και διενήργησαν έλεγχο στο κατάστημα.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος επειδή θεώρησε την συμπεριφορά των κατηγορουμένων περίεργη και επειδή ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Την στιγμή που ο υπεύθυνος του καταστήματος συνομιλούσε με τον αστυνομικό που βρίσκονταν σε υπηρεσία στο κέντρο της Β’ Δ/νσης αστυνομίας Δωδεκανήσου, οι κατηγορούμενοι ανέφεραν στον υπεύθυνο του καταστήματος ότι είναι από την Υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων, κάτι το οποίο ανέφερε κι ένας εκ των κατηγορουμένων τηλεφωνικά στον αστυνομικό υπάλληλο του τηλεφωνικού κέντρου και κατόπιν του έκλεισε το τηλέφωνο. Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι έφυγαν από το κατάστημα και ο υπεύθυνος συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο αποχώρησαν.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι κατηγορούμενοι φέρονται να μην κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 12 ευρώ που αντιστοιχούσε στα δύο ποτά που είχαν παραγγείλει και καταναλώσει στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν σε ξενοδοχείο στην οδό Κανάρη και συνελήφθησαν. Οι κατηγορούμενοι διατείνονται ότι ήταν μεθυσμένοι και αρνούνται ότι πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα αλλά ότι υπήρξε μια προστριβή κατά την οποία ισχυρίστηκαν ότι είναι αστυνομικοί.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.