Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κορωνοϊός: Σε 125 ράντζα στοιβάχτηκαν οι ασθενείς στο Αττικό (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Με ράντζα γέμισαν οι διάδρομοι στο Αττικό Νοσοκομείο κατά την χθεσινή τελευταία εφημερία. Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΠΟΕΔΗΝ αναπτύχθηκαν συνολικά στους διαδρόμους του νοσοκομείου 125 ράντζα, αριθμός που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ ενώ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες χρησιμοποιήθηκαν και όλα τα διαθέσιμα φορεία με τους τραυματιοφορείς να μην έχουν μέσα για την μεταφορά των ασθενών.

«Χθες έγινε της κολάσεως. Προσήλθαν περί τα 800 περιστατικά στην εφημερία και έγιναν περί τις 220 εισαγωγές εκ των οποίων οι 30 ασθενείς με κορονοϊό. Στη ΜΕΘ κορωνοϊού 23 κλινών οι διασωληνωμένοι αυξήθηκαν σε 20» τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, δημοσιεύοντας και σχετικά βίντεο μέσα από το νοσοκομείο.

Όπως εξηγεί ο ίδιος αυτό συμβαίνει καθώς τα νοσοκομεία λόγω αυξημένης διασποράς του κορωνοϊού δεσμεύουν συνεχώς κλινικές για νοσηλεία περιστατικών κορονοϊού. Έτσι δεν υπάρχουν κλίνες για τη νοσηλεία ασθενών άλλων παθήσεων που αυξάνονται συνεχώς λόγω της άρσης των περιορισμών. Επίσης άλλος σοβαρός λόγος είναι η νοσηρότητα που διαμορφώθηκε δύο χρόνια τώρα από φόβο να επισκεφθούν οι πολίτες υγειονομικές μονάδες και αναστολή υπηρεσιών υγείας λόγω προσαρμογής των νοσοκομείων αντιμετώπισης περιστατικών κορωνοϊού.

Τέλος, σημειώνει το λουκέτο στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής το 2014 και σε άλλα που αποφόρτιζαν το μεγάλα εφημερεύοντα Νοσοκομεία.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.