Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κλήση στρατεύσιμων κλάσης 2022 για κατάθεση δελτίου απογραφής

Μοιραστείτε το

Οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2022 (γεννημένοι το 2001) καλούνται να καταθέσουν δελτίο απογραφής κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 στις κατά τόπους στρατολογικές υπηρεσίες ή στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών.

 
Οι στρατεύσιμοι κατά την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή ελληνικού διαβατηρίου, βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ, βεβαίωσης ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr

Όσοι έχουν προβλήματα υγείας, για τα οποία πιθανολογείται η ακαταλληλότητα για στράτευση, μπορούν να υποβάλουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις, στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθησή τους.

Ειδικά, οι διαμένοντες στο εξωτερικό, εφόσον δεν διαθέτουν κάποιο από τα ανωτέρω δικαιολογητικά, θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους.

Επίσης, οι στρατεύσιμοι, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους, οφείλουν να γνωστοποιούν υποχρεωτικά κατά την κατάθεση του δελτίου απογραφής, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου. Για οποιαδήποτε ερωτήματα ή επιπρόσθετες πληροφορίες οι στρατεύσιμοι μπορούν να απευθύνονται στις συγκεκριμένες υπηρεσίες.
 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.