Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κι άλλα εσωκομματικά μαχαιρώματα στην ΝΔ

Μοιραστείτε το

Η εξωκοινοβουλευτική υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, βρέθηκε στο στόχαστρο εκλεγμένων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι «έβγαλαν τα μαχαίρια» τους δημοσίως.

Πρώτα ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και αργότερα ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατήγγειλαν ότι η Λίνα Μενδώνη δεν τους ενημέρωσε για τις επισκέψεις που πραγματοποιεί στις περιοχές εκλογής τους.
Φαίνεται πως το εσωκομματικό κλίμα που επικρατεί δεν είναι ούτε πολύ φιλικό ούτε πολύ φιλόξενο. Κι αν δεν ήταν ήδη, τώρα σίγουρα δεν θα γίνει αφού οι αναρτήσεις των δύο βουλευτών δείχνουν πως οι ίδιοι έχουν ξεπεράσει την απλή ενόχληση. 

Πρώτος ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σχολίασε την επίσκεψη της Λίνας Μενδώνη στην εκλογική του περιφέρεια, τη Λάρισα, με το παρακάτω tweet:

 Με ανάλογο παράπονο αλλά σε σαφώς πιο υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε μέσω Facebook ο Δημήτρης Μαρκόπουλος υποστηρίζοντας ότι η κ. Μενδώνη έγινε υπουργός γιατί εκείνοι «έδωσαν αγώνα και η ΝΔ βγήκε πρώτη κι αυτοδύναμη»

Η ανάρτησή του στο Facebook:

Μάλλον το πρόσφατο “πράσινο” κομματικό παρελθόν της κ. Μενδώνη δεν το έχει ξεχάσει κανείς… αφού φαίνεται οτι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στην νέα μπλε της οικογένεια.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.