Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κατσαφάδος: Το 2003 ψέκαζε με πυροσβεστήρα Πρύτανη και το 2019 θέλει να σταματήσει τα φαινόμενα βίας στα ΑΕΙ

Μοιραστείτε το

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος ψήφισε την άρση του Πανεπιστημιακού ασύλου διότι επιθυμεί «να δοθεί τέλος στα φαινόμενα βίας και φθοράς της περιουσίας των ΑΕΙ».

Ο κ. Κατσαφάδος βέβαια έχει επιτεθεί απρόκλητα σε βάρος του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Β. Μπένου, ψεκάζοντάς τον με υγρό πυροσβεστήρα στην προσπάθειά του να διαλύσει εν εξελίξει συνεδρίαση του εκλεκτορικού σώματος για την εκλογή μέλους ΔΕΠ.

Τα θλιβερά γεγονότα, τα οποία οδήγησαν τον κ. Μπένο στο νοσοκομείο με έντονα αναπνευστικά προβλήματα, σημειώθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2003.

Τότε μάλιστα διεγράφη από τη σπουδάζουσα νεολαία του κυβερνώντος κόμματος, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Σήμερα όμως; Σήμερα είναι κυβερνητικό στέλεχος και βουλευτής που «κουνάει το δάχτυλο» στους φοιτητές ενώ ποζάρει δίπλα στον πρωθυπουργό.

Κατσαφάδος

Όχι δεν πρόκειται για συνωνυμία. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο. Για τον ίδιο άνθρωπο που και άσκησε βία και έφθειρε περιουσία των ΑΕΙ. Ίσως τελικά τα «φαινόμενα βίας» να μην λαμβάνονται υπόψη με τον ίδιο τρόπο για όλους. Ίσως η ανομία είναι σχετική και μεροληπτική.
 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.