Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων

Μοιραστείτε το

Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. «Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος» ανέφερε στην μακροσκελή ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

«Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη κ ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας και χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες… Και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα και την ψυχή της όπως εκείνη θέλει …ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα ν αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι », αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ίδια υποστηρίζει πως πρόκειται για μια απλή διαδικασία και «για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 κ δεν έχει κάνει παιδί». Η Κατερίνα Καινούργιου πριν κλείσει τα 37, αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάψυξη ωαρίων «για να σταματήσει να με αγχώνει κατά κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχώ.. Γυναίκες με απαιτητική καριέρα ,θέματα υγείας και άλλους προσωπικούς λογούς αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο».

 

Στην συνέχει του κειμένου της, η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να βιώσουν το θαύμα της μητρότητας. «Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα, που θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει μητέρα και σκέφτεται την κατάψυξη ωαρίων, να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να πάρει την απόφαση της χωρίς να νιώθει καμία ντροπή…! Σύντομα θ ανεβάσω stories για να σας λυθούν κ άλλες απορίες (μιας και έχω εκατοντάδες μηνύματα από εσάς) κ τονίζω πως οι λόγοι που κάνω αυτό το post ΔΕΝ είναι διαφημιστικοί! Το κάνω για όποια από εσάς πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει… Κορίτσια μου …σε όλες τις γυναίκες που για τον οποιονδήποτε λόγο θέλουν ή πρέπει να αναβάλουν τη μητρότητα, να το κάνουν. Είναι δικαίωμά τους, είναι επιλογή τους. Εγώ νιώθω πως έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο!!! Κ από δω κ πέρα όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι ονειρεύομαι» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.