Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Καταπέλτης το βούλευμα για τον πατέρα – τέρας της Άννυ

Μοιραστείτε το

Είχε πλήρη επίγνωση των κινήσεων του ο 27χρονος που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία της μικρής Άννυ.

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από το δικαστικό βούλευμα για τον 27χρονο Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ πατέρα και δολοφόνο της μικρής Άννυ, που όπως προκύπτει μαρτύρησε στα χέρια του. 

Σύμφωνα με την Εspresso το δικαστικό βούλευμα αναφέρει ότι ο 27χρονος «ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σκότωσε την Άννυ με τρόπο που δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί, καθώς εν συνεχεία με τις ειδεχθείς ενέργειες του τεμαχισμού με μαχαίρι, του βρασίματος και της απόρριψης, εξαφάνισε το σώμα της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτιμηθεί από τον ιατροδικαστή το πως αρχικά προκάλεσε τον θάνατό της». 

Με απλά λόγια το βούλευμα αναφέρει ότι ο νεαρός Βούλγαρος ήξερε πολύ καλά τι έκανε και ότι ουσιαστικά προχώρησε στις ενέργειες αυτές με σκοπό να εξαφανίσει όλα τα στοιχεία του απεχθούς εγκλήματός του. 

Εντωμεταξύ, ο ψυχίατρος που εξέτασε τον 27χρονο δεν διέγνωσε την παραμικρή μεταμέλεια για το έγκλημα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος έφτασε στο σημείο να πει ότι το παιδί ίσως πέθανε από στεναχώρια που δεν έβλεπε τους παππούδες του στη Βουλγαρία. Είναι ενδεικτική η αναφορά στο βούλευμα: «Χαρακτηριστική της προσωπικότητάς του και της έλλειψης μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις του είναι και η πέρα από κάθε λογική προκλητική απάντηση που έδωσε στον ψυχίατρο ότι η ανήλικη ίσως πέθανε λόγω στεναχώριας που δεν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά στη Βουλγαρία».

Σοκάρει μάλιστα η μαρτυρία για το τι περνούσε στα χέρια του πατέρα της η μικρή που περιέγραφε στους παππούδες της πως ο πατέρας της ήταν σε καλή κατάσταση μόνο όταν έλλειπε από το σπίτι και πως είχε νεύρα όταν ήταν μαζί της.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.