Καταγγελία μαθητή στη Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιές στην αυλή του σχολείου

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει 13χρονος μαθητής, υποστηρίζεται ότι ο ίδιος δέχθηκε επίθεση με σιδερογροθιές στην αυλή του Α΄ Γυμνασίου Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.   Η μητέρα του μαθητή, κατήγγειλε ότι τρία άτομα επιτέθηκαν στον 13χρονο γιο της με σιδερογροθιές χτυπώντας τον στον πρόσωπο. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο μαθητής, σε διάλειμμα του σχολείου τον πλησίασαν και του έριξαν, μπουνιές στο πρόσωπο. 

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο 13χρονος δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος πήγαν τρία παιδιά από άλλο σχολείο, του είπαν ότι θέλουν να του μιλήσουν, τον τράβηξαν και τον πήγαν πίσω από το γυμναστήριο, όπου και τον χτύπησαν με σιδερογροθιά.  

Ο 13χρονος αναγνώρισε ότι πρόκειται για μαθητές άλλου σχολείου, ενώ απαντώντας στην ερώτηση γιατί του επιτέθηκαν, δήλωσε ότι του είπαν πως «μπερδεύτηκαν κι ήθελαν να χτυπήσουν άλλο παιδί», κάτι που δεν έγινε πιστευτό από τον ίδιο.   

Η μητέρα του παιδιού, από την πλευρά της, δήλωσε ότι πρόκειται για «γνωστά παιδιά, τα οποία έχουν δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα, αλλά δεν έχει μιλήσει κανείς».   Οι γονείς του 13χρονου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival.gr κατέθεσαν μήνυση για σωματικές βλάβες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν ένας 14χρονος και οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Μάλιστα, ο 14χρονος πήγε από μόνος του στην Αστυνομία, όπου παραδέχτηκε την πράξη του.

Τόσο οι γονείς όσο και ο 14χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα. 
 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή