Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Καρέ – καρέ η επιχείρηση για τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ στο Μολενμπέκ

Μοιραστείτε το

«ΘΡΙΛΕΡ» ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ

Το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου κάνουν νέες φωτογραφίες από την σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Μολενμπέκ του Βελγίου.

Στο νέο φωτογραφικό υλικό, που έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το γαλλικό δίκτυο «iΤele», απεικονίζονται μονάδες της αντιτρομοκρατικής να αναπτύσσονται έξω από το σπίτι  όπου κρυβόταν ο τρομοκράτης. 

Σε μία άλλη φωτογραφία, οι αστυνομικοί αναπτύσσονται ανά τρεις και υπό την προστασία ασπίδας, κάνουν την τελική έφοδο στο σπίτι.

1111

 

Το μυστηριώδες χαρτί στο… παντελόνι του Σαλάχ Αμπντεσλάμ

Πυκνό πέπλο Μυστήριου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ καθώς την ώρα της σύλληψής του στο Μολεμπέκ των Βρυξελλών με τις αρχές να τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα, κάτω από το μαύρο παντελόνι του, εξείχε ένα χαρτί το οποίο αποκαλύφθηκε την ώρα που στραβοπάτησε.

«Πρόκειται για ένα νέο τρομοκρατικό σχέδιο;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία παραθέτει και το σχετικό φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα της.  

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, ένα λευκό χαρτί γλιστρά από το παντελόνι του Γαλλομαροκινού Αμπντεσλάμ, την ώρα που οι αστυνομικοί τον οδηγούν στο τμήμα για ανάκριση. 

«Μήπως αυτό το χαρτί προσδίδει τις επόμενες κινήσεις του ή  τους συνεργούς του;», σημειώνει η εφημερίδα. 

Όπως επισημαίνει η Βild, το μυστηριώδες σημείωμα μπορεί να αναφέρει τη λίστα των επόμενων τρομοκρατικών στόχων ή τους συνεργούς τους, με τους οποίους ο Αμπντεσλάμ σχεδίαζε να εξαπολύσει τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

1

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.