Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κακόγουστη «φάρσα» φοιτητών η εκδρομή στον τάφο του Παντελίδη

Μοιραστείτε το

Μια μακάβρια και συνάμα κακόγουστη φάρσα αποδείχθηκε τελικά η προαναγγελία «εκδρομής» στον τάφο του Παντελή Παντελίδη έναντι 30 ευρώ.

Μια τοιχοκολλημένη αφίσα στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων, αφού το μυαλό όλων πήγε σε επιτήδειους που προσπαθούσαν να βγάλουν χρήματα σε βάρος της μνήμης του αδικοχαμένου λαϊκού τραγουδιστή.

Εντούτοις, ήταν ένα αποτυχημένο «αστείο» που εμπνεύστηκαν φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θέλοντας να… πειράξουν συμφοιτητές τους.

Έτσι, τύπωσαν τη συγκεκριμένη αφίσα και έβαλαν πάνω τα κινητά τους τηλέφωνα εν αγνοία τους. Όπως προκύπτει ο 25χρονος Θοδωρής και ο 20χρονος φοιτητής Σταμάτης έπεσαν θύματα bullying από συμφοιτητές τους, οι οποίοι χωρίς να τους ρωτήσουν έδωσαν στη δημοσιότητα προσωπικά τους στοιχεία.

Η αρχική σκέψη τους ήταν να μεταβούν όντως στην Αθήνα και να επισκεφθούν το νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, ωστόσο δεν είχαν χρήματα για τα οδοιπορικά κι έτσι το σχέδιο τους δεν προχώρησε.

Κάποιοι, όμως, το εκμεταλλεύτηκαν και τους έστησαν αυτό το απαράδεκτο χουνέρι.

Φοιτητές του Πολυτεχνείου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνήμα του άτυχου Παντελή Παντελίδη, ο χαμός του οποίου έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό έπρεπε να πληρώσουν χρήματα σε κάποιο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στην πρωτεύουσα, όμως, κάποιοι που ήθελαν να συμμετάσχουν, δε διέθεταν το ποσό. Έτσι, οι φοιτητές αποφάσισαν να τοιχοκολλήσουν την «εκδήλωση», προκειμένου να υπάρξει συμμετοχή.

«Σήμερα το έβγαλαν αυτό χωρίς να ξέρουμε τίποτα με το άλλο το παιδί. Είχαμε κανονίσει κάποια παιδιά από το πανεπιστήμιο να κατέβουμε Αθήνα, κάποιοι δεν είχαν χρήματα και το έκαναν βούκινο. Δε θα γίνει αυτό τελικά. Χωρίς να φταίω έμπλεξα. Ο Παντελής ήταν φίλος μου. Τον είχα δει δυο-τρεις φορές με τον Ρέμο. Εγώ τη σέβομαι τη μνήμη του», προσθέτει ο 25χρονος φοιτητής.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.