Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ηλιόπουλος: Οι κάτοικοι της Αττικής ζουν μες στα σπίτια τους το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη

Μοιραστείτε το

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη, που απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της κακοκαιρίας, ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μέσω του εκπροσώπου του.

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε πως τις τελευταίες 48 ώρες οι κάτοικοι της Αττικής «ζουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους το τι σημαίνει “επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη”.

Ολόκληρες περιοχές βρίσκονται ακόμα χωρίς ρεύμα και νερό, και οι απεγνωσμένοι πολίτες μάταια ζητούν βοήθεια από τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς κανείς δεν απαντά στα τηλέφωνα. Εχθές εκατοντάδες πολίτες ξεροστάλιαζαν στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, γιατί κανείς δεν τους ενημέρωνε πως διακόπηκαν τα δρομολόγια.

Τα εκχιονιστικά, δε, μέσα στην πόλη εμφανίζονται μόνο στους δρόμους που πρόκειται να περάσει ο πρωθυπουργός. Την ίδια ώρα, η ελληνική κοινωνία αποσβολωμένη βλέπει μέσα στη Βουλή να ψηφίζεται από την κυβέρνηση ο τριπλασιασμός των μισθών των γαλάζιων goldenboys, σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

Κατά τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «το μπάχαλο και την αλαζονεία της κυβέρνησης θα θυμούνται οι πολίτες και από αυτή την περιπέτεια που τους έβαλε ο κ. Μητσοτάκης.

Γι’ αυτό καλό θα ήταν ο κ. Ταραντιλης να θυμηθεί ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση, να σταματήσει να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσει να απαντά στους πολίτες». 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.