Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Η Θεανώ Φωτίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra

Μοιραστείτε το

Η Αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και στον Γιώργο Μελιγγώνη.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αποσαφηνίσουμε ένα τοποίο που δηλητηριάζει τον ελληνικό λαό και δίνει ψήφους στη χρυσή αυγή. Δηλαδή η απαξιωση του πολιτικού σκηνικού.

Τι συμβαίνει στον χώρο της Υγείας και στο χώρο της Άμυνας; Αυτή η κυβέρνηση πολεμιέται αγρίως. Η Συνταγματική Αναθεώρηση είναι ένα μίγμα προτάσεων από πολλά κόμματα.

Το να είσαι εκπρόσωπος του λαού γίνεται επάγγελμα. Αυτό δεν είναι σωστό. Εμείς λέμε τρεις θητείες και φτάνει. Δεν θα απαλλαγούμε από τα σκάνδαλα αν δεν προχωρήσουμε στην αναθεώρηση του Συντάγματος.

Αν νομίζουν ότι με τις αστειότητες που λένε μας πλήτουν κάνουν μεγάλο λάθος. Μας έλεγαν για τις offshore και όταν φέραμε τροπολογία για αυτές, εκείνη έπαθαν μεγάλη ζημιά.

Αυτή τη στιγμή για να γίνει προανακριτική απαιτούνται αποδείξεις. Αυτά πρέπει να συνεκτιμηθούν. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτό που είδαμε για Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου.

Πως να γίνει πράξη το κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού, όταν τόσα χρόνια έκρυβαν ότι δεν υπήρχαν θέσεις για παιδιά σε παιδικούς σταθμούς;

Εμείς μέσα σε τρία χρόνια δώσαμε 27.000 voucher. Μία αύξηση 60%. Εμείς είπαμε ότι θα καλύψουμε όλες τις κενές θέσεις για βρεφονηπιακούς σταθμούς. Η κυβέρνηση μας έδωσε 15 εκτατομμύρια να φτιάξουμε νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Σε τρία χρόνια από τώρα, με εμάς κυβέρνηση θα καλύψουμε όλες τις ανάγκες σε σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Για τα παιδιά πήραμε έναν προϋπολογισμό 800 εκατομμύρια και τον φτάσαμε 1 δις τριακόσια εκατομμύρια. Φέτος παίρνουν επιδόματα 100.000 οικογένειες περισσότερες.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.