Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου απαντά στους επικριτές της για τις αυστηρές δίαιτες: «Υπάρχει παραπληροφόρηση για το τί τρώω»

Μοιραστείτε το

Έχει γίνει αντικείμενο κριτικής για την υπερβολική της προσκόλληση σε αυστηρές δίαιτες αποτοξίνωσης. Κάθε χρόνο, η αμερικανίδα ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτρουν δημοσιεύει τον δικό της οδηγό για υγιεινή διατροφή, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που την κατηγορούν ότι το παρατραβάει…. Απαγορεύει τη γλουτένη, τα γαλακτοκομικά ακόμη και ορισμένα φρούτα!

Γι’ αυτό και η Γκουίνεθ  αποφάσισε να δώσει απαντήσεις στους επικριτές της, εξηγώντας ότι κι αυτή άνθρωπος είναι και κάνει τις παρασπονδίες της στο φαγητό.

«Υπάρχει παραπληροφόρηση για το τί τρώω», είπε η Γκούινεθ προσθέτοντας ότι στην κουζίνα της δεν έχει μόνο οργανικές τροφές, αλλά και σοκολατένια μπισκότα για τα παιδιά της. «Δεν έχω επιβάλλει ειδικούς κανόνες», συμπληρώνει η ηθοποιός.

Από τότε που διεγνώσθη ο πατέρας με καρκίνο, πριν είκοσι χρόνια, η Γκουίνεθ έδωσε την υπόσχεση να ακολουθεί υγιεινή διατροφή, όμως συχνά δεν μπορεί να αντισταθεί στο «βρώμικο» φαγητό.

«Προσπαθώ να κρατάω απόσταση από όλα αυτά, όμως κι εγώ αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες με λιωμένο τυρί και το Μαρτίνι», δηλώνει η Πάλτροου, η οποία κυκλοφόρησε το καλοκαίρι τον έκτο κατά σειρά οδηγό της για εβδομαδιαίο πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.