Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

“Η Εθνική είναι πάνω από τα πρόσωπα”

Μοιραστείτε το

Oπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, ο Κώστας Τσάνας θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα στα ματς με τη Φινλανδία και τη Ρουμανία και θα είναι στον πάγκο της μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο νεαρός προπονητής ευχαρίστησε την ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και στάθηκε στο πώς θα μπορέσει να βγει από την κρίση που έχει περιέλθει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Ευχαριστώ θερμά την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την Εθνική Ομάδα. Για να έχει αποτέλεσμα αυτή η μεγάλη προσπάθεια που αρχίζουμε, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε σε ποια θέση βρισκόμαστε.

Πιστεύω ότι οι διεθνείς έχουν, πάνω απ’ όλους, τη δύναμη για να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Αυτή τη δύναμη έχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν την Εθνική ως πραγμάτωση των στόχων τους. Αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία. Διότι η Εθνική υπήρχε και θα υπάρχει ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι παίκτες της ή ο προπονητής της. Είναι πάνω από πρόσωπα».

Ο Κώστας Τσάνας είχε σήμερα συνάντηση  με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά και με τον Σέρχιο. Μαρκαριάν. Οι τρεις τους συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την Εθνική.

Αύριο ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ-Σεβίλη και την Κυριακή το ματς Ολυμπιακός-Μπεσίκτας.

Πηγή: O Φίλαθλος Online

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.