Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Η απίστευτη χειρονομία της Βίκυς Σταυροπούλου που γλύτωσε τη Σοφία Βογιατζάκη από τη φυλακή!

Μοιραστείτε το

Οι φίλοι στις δύσκολες ώρες φαίνονται και η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη έρχεται να μας το επιβεβαιώσει με μία προσωπική της ιστορία.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», η ηθοποιός μίλησε για την δύσκολη περίοδο  που κόντευε να μπει φυλακή, λόγω οφειλών της στην εφορία.

«Μαζεύτηκε ένα ποσό, μου τηλεφώνησαν από την εφορία ότι πρέπει να πληρωθεί. Χαμός, έψαχνα το λογιστή, τότε έκανα το σίριαλ «Λατρεμένοι γείτονες», ήμουν στα γυρίσματα, καλοκαίρι, και το επεισόδιο το πληρωνόμασταν 6 μήνες μετά. Μου ήρθε να πληρώσω μια εφορία 12.000 ευρώ, τα οποία δεν τα είχα και έπαθα πανικό, θα με πήγαιναν μέσα», λέει η Σοφία Βογιατζάκη.

Αν και έκανε διακανονισμό στην εφορία σε τρεις ισόποσες δόσεις, τελικά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην εξόφλησή τους.

«Μιλούσα με το στούντιο μήπως γινόταν να πληρωθώ προκαταβολικά ένα επεισόδιο… Τίποτα».

 

Και τότε συνέβη το αναπάντεχο…                                                             

«Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή η Βίκυ Σταυροπούλου να μάθει πως είμαι και της είπα ότι θα πάω φυλακή γιατί συμβαίνει αυτό κι αυτό. Έχει κινήσει λυτούς και δεμένους μήπως γίνεται να πληρωθώ προκαταβολικά, αλλά δεν γίνεται . Μετά από δύο μέρες μου τηλεφώνησε ξανά και μου είπε ότι χρειάζεται τον αριθμό λογαριασμού της μισθοδοσίας μου, γιατί θέλει κάπου να τον χρησιμοποιήσει… Δεν πήγε το μυαλό μου», εξηγεί η ηθοποιός

 

Το ταξίδι έγινε… δόση

Αφού της δίνω, μου λέει «Ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι, σου έχω βάλει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου. να πληρώσεις τη δόση της εφορίας και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά». Είναι σπουδαία χειρονομία!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.