Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Η «Αγορά» κυκλοφορεί το Σάββατο με τίτλο «Αποκαλύπτουμε τα email των δανειστών»

Μοιραστείτε το

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ «ΦΩΣ» ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ                                                         

Με τίτλο «Αποκαλύπτουμε τα email των δανειστών» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα φέρνει στο «φως» όλο το σχέδιο συμφωνίας που προτείνει η τρόικα στην κυβέρνηση για να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση.

Επίσης η «Αγορά»:

· αποκαλύπτει ότι παραμένουν στα αζήτητα τα 35 δισ. ευρώ του «πακέτου Γιούνκερ» για την Ελλάδα καθώς η κυβέρνηση δεν έχει υποβάλει αναπτυξιακό πρόγραμμα και λίστα με έργα προς χρηματοδότηση.

· φιλοξενεί συνέντευξη του αντιπροέδρου του κοινοβουλευτικής ομάδας Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών(CDU/CSU) στη Γερμανία και στενού συνεργάτη της Αγκελα Μέρκελ Μίκαελ Φουκς, ο οποίος δηλώνει: «Το ΔΝΤ είναι αναπόσπαστο μέλος της τρόικας».

· δημοσιεύει ρεπορτάζ από το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών στο Χίλτον υπό τον τίτλο: «Η Ντέλια…θύμωσε και δεν κατεβαίνει στο εστιατόριο».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος δηλώνει: «Ανυπόφορα τα μέτρα των δανειστών» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα, ο οποίος τονίζει: «Ο κ.Τσίπρας ήταν το αγαπημένο παιδί του ΔΝΤ».

Σάββατο στην Αγορά: Deepak Chopra - Οι 7 Πνευματικοί Νόμοι της Γιόγκα και Relax

Ακόμα: Το Σάββατο στην Αγορά: Deepak Chopra – Οι 7 Πνευματικοί Νόμοι της Γιόγκα και Relax

ΟΙ 7 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το βιβλίο του κορυφαίου στοχαστή Ντίπακ Τσόπρα. Ένας πρακτικός οδηγός για υγεία, αρμονία και πνευματική επίτευξη.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Relax

Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος και να χαλαρώσουν. Νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής για ενήλικες και αντιμετωπίστε το στρες.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.