Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γνωστός «ερωτιάρης» Γάλλος υπουργός επέλεξε την Ελλάδα για διακοπές (Φωτογραφίες)

Μοιραστείτε το

«Άγρια» κόντρα με το περιοδικό Paris Match έχει ανοίξει ο πρώην υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, καθώς δημοσίευσε στο εξώφυλλό του φωτογραφία από τις πρόσφατες διακοπές του στην Αθήνα.


Ο Αρνό Μοντεμπούρ υπήρξε κορυφαίος υπουργός του Φρανσουά Ολάντ αλλά προφασιζόμενος ότι είναι πιο αριστερός από τον Γάλλο πρόεδρο παραιτήθηκε από τη θέση του. Μαζί του συμπαρέσυρε και δύο άλλους υπουργούς, την υπουργό Πολιτισμού Ορελί Φιλιπέτι και τον υπουργό Παιδείας Μπενουά Αμόν. Η υπόθεση είχε προκαλέσει τότε πολιτικό πάταγο και είχε ζημιώσει την εικόνα του Ολάντ.
Αργότερα έγινε γνωστό ότι Μοντεμπούρ και Φιλιπέτι είναι ζευγάρι, το περιοδικό Paris Match, μάλιστα, τους είχε τσακώσει σε ερωτικό ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας σάλο.
Η σχέση τους αποτελούσε μυστικό μέχρι την απόλυση του Μοντεμπούρ από την κυβέρνηση Ολάντ εξαιτίας της κριτικής που άσκησε ο πρώην υπουργός στο Γάλλο πρόεδρο. Τότε η Φιλιπέτι είχε υποβάλει την παραίτησή της, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Αυτή τη φορά το ίδιο περιοδικό τους τσάκωσε σε διακοπές στην Ελλάδα. Και αποκαλύφθηκε, μάλιστα, ότι η Φιλιπετί είναι έγκυος και περιμένει παιδί!
Η 42χρονη πρώην υπουργός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και η φουσκωμένη κοιλίτσα της φαίνεται ξεκάθαρα καθώς φορά μαγιό, ενώ δίπλα της είναι ο σύντροφός της Αρνό Μοντεμπούρ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Οι δύο πολιτικοί φέρονται εξοργισμένοι με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού, που εισβάλλει στην προσωπική ζωή τους.
Η Φιλιπέτι εξακολουθεί να είναι βουλευτής του Σοσιαλιστικού κόμματος, ενώ ο Αρνό Μοντεμπούρ έγινε πρόεδρος στη μεγάλη φίρμα επίπλων Habitat.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.