Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιούνκερ σε Τσίπρα: Κάνετε καλή δουλειά με το προσφυγικό

Μοιραστείτε το

Με τη φράση «κάνετε καλή δουλειά με την προσφυγική κρίση, συνεχίστε» υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο κτίριο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες, όπου συναντώνται εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκονται το προσφυγικό ζήτημα και η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

«O πρωθυπουργός, στη Σύνοδο Κορυφής, δεν θα είναι εγκαλούμενος, αλλά εγκαλών», τόνισε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει και έχει αντιμετωπίσει τους πρόσφυγες με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ζήτησε εκ νέου ευρωπαϊκή λύση.

Το Brexit και η προσφυγική κρίση είναι τα δύο θέματα που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο Κορυφής που διεξαχθεί στις Βρυξέλλες στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ατζέντα της αυριανής Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, η προσφυγική κρίση θα συζητηθεί το βράδυ της πρώτης ημέρας της Συνόδου, κατά τη διάρκεια του δείπνου των 28 ηγετών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.