Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιούνκερ: Η Ευρώπη έχει μπει στο στόχαστρο

Μοιραστείτε το

«Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»                                                                                 

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την υποστήριξη μου στο λαό των Βρυξελλών, στους τραυματίες και στις οικογένειες τους που επλήγησαν βάναυσα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις», τονίζει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε ανακοίνωσή του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

«Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την πλήρη υποστήριξη μου στις βελγικές αρχές. Συγχαίρω τις δυνάμεις ασφαλείας και όλους εκείνους που βοήθησαν τα θύματα και εξακολουθούν να το κάνουν», αναφέρει ακόμα ο πρόεδρος της Κομισιόν.

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους υπαλλήλους της Κομισιόν ότι η ασφάλεια τους παραμένει προτεραιότητα μου. Αυτές οι επιθέσεις έπληξαν τις Βρυξέλλες σήμερα, το Παρίσι εχθές, αλλά στην πραγματικότητα ολόκληρη η Ευρώπη έχει μπει στο στόχαστρο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ενωμένη ενάντια στην τρομοκρατία», προσθέτει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Τα γεγονότα αυτά μας επηρέασαν αλλά δεν μας έκαναν να φοβόμαστε. Θα συνεχίσουμε το έργο μας, να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατική απειλή όλοι μαζί και να δώσουμε ευρωπαϊκές λύσεις στα ζητήματα που αφορούν όλους μας», συμπληρώνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.