Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιώργος Καρκάς: Συγγνώμη από τον εαυτό μου και την οικογένειά μου (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

«Δεν μπορείς να βγεις από μία τέτοια περιπέτεια ίδιος και απαράλλακτος» δηλώνει ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς που είχε κατηγορηθεί για βιασμό ταξιτζή, πέρασε 1,5 χρόνο στη φυλακή και αθωώθηκε στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

«Άλλαξα προς το καλύτερο, έγινα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», δήλωσε στο MEGA ο ηθοποιός. Ταυτόχρονα, υποστήριξε πως «μετά την περιπέτεια οι αγκαλιές άνοιξαν, δεν έκλεισαν και αυτό έχει να κάνει με το ιδιαίτερο χαρακτήρα που είχε αυτή η υπόθεση, που είναι αυτό της δημοσιότητας, που προέκυψε από τη θεσμική αλητεία της δημοσιοποίησης των στοιχείων μου».

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, από κανέναν άλλον. Ήμουν 1,5 χρόνο στη φυλακή και όταν βγήκα ήρθε το lockdown. Αποφυλακίστηκα στις 3/3/2020 και μετά από ένα μήνα μπήκε η χώρα σε lockdown. Είχα αρχίσει να συζητώ για δουλειές, αλλά μπήκε ο κορονοϊός και μου έκοψε τη φόρα», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Καρκάς.

Εφεση στην αθωωτική απόφαση

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Καρκάς βρέθηκε στα δικαστήρια μετά από την καταγγελία του 28χρονου οδηγού ταξί το οποίοι είχε μισθώσει μέσω πλατφόρμας. Ο αυτοκινητιστής υποστήριζε ότι ο ηθοποιός έριξε ναρκωτικές ουσίες στον καφέ του και στη συνέχεια τον βίασε στην περιοχή της Γεωπονικής Σχολής της Αθήνας.

Έφεση στην αθωωτική απόφαση για τον Γιώργο Καρκά άσκησε η εισαγγελέας Αρετή Σκαφίδα υποστηρίζοντας ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο προέβη σε εσφαλμένη εκτίμηση των πραγματικών περιστατικών και των αποδεικτικών στοιχείων. Η εισαγγελική λειτουργός κάνει ειδική αναφορά στην ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία ο οδηγός ταξί έφερε μικρορρήξεις στην πρωκτική περιοχή, αφού αναφέρεται ρητά ότι η ιατροδικαστής «διαπίστωσε σημεία ενδεικτικά εισόδου αμβλέος τινός οργάνου» και κατά συνέπεια «πλήρως αποδεικνύεται η εισαγωγή του αμβλέος οργάνου».

Στην έφεση, η εισαγγελέας αναφέρεται και στη στιγμή άφιξης του οδηγού ταξί με τον ηθοποιό στο νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι «ο μηνυτής κατά την προσέλευσή του στο νοσοκομείο είχε εμφανή σημάδια παθολογικής διαταραχής και λήψης ναρκωτικής ουσίας» γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την κατάθεση αστυνομικού, ο οποίος ανέφερε ότι «δεν ήταν νηφάλιος, είχε εξάρσεις, ξεσπάσματα και καταβυθίσεις, είχε εφίδρωση, κόκκινα μάτια και έβγαζε αφρούς από τις άκρες του στόματός του, είχε πάθει κάτι σαν αγκύλωση και δεν μπορούσε να κουνηθεί». Η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο αναβλήθηκε για τις 6 Απριλίου 2022.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.