Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιόκο Όνο, «η πέτρα του σκανδάλου»; Ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ «σπάει» πρώτη φορά τη σιωπή του

Μοιραστείτε το

Ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική του σχέση με την Γιόκο Όνο, την χήρα του Τζον Λένον, δίνει για πρώτη φορά ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone.

Η εντύπωση που επικρατεί εδώ και δεκαετίες είναι πως η επίδραση που είχε η Γιόκο στον Τζον ήταν τόσο μεγάλη ώστε έδρασε καταλυτικά και στο συγκρότημα, οδηγώντας το στη διάλυση. Άλλωστε δημοσιεύματα της εποχής αναπαρήγαγαν δηλώσεις του ΜακΚάρτνεϊ, για την συνεχή παρουσία της στις ηχογραφήσεις που δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα.

 «Το θέμα δεν ήταν σεξιστικό, αλλά τα κορίτσια δεν ερχόταν στο στούντιο, μας άφηναν μόνους σ’ αυτό», είπε ο Πολ στο περιοδικό και συνέχισε, «Όταν ο Τζον έκανε τη σχέση με την Γιόκο, αυτή δεν ήταν δίπλα στο κοντρόλ, ήταν εκεί ανάμεσά μας».

 

1

 

Αλλά ο ΜακΚάρτνεϊ δήλωσε ακόμα ότι «το ερώτημα μου ήταν εάν ο Τζον αγαπάει αυτή τη γυναίκα, αν πρέπει, αν είναι σωστό. Κατάλαβα πως οποιαδήποτε αντίσταση θα ήταν περιττή».

«Ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή» είπε, «σταδιακά, το ξεπεράσαμε. Τώρα είναι σαν είμαστε σύντροφοι. Μου αρέσει η Γιόκο, καταλήγει το θρυλικό «σκαθάρι».

 

2

.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.