Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

“Γίνε παιδί αυτά τα Χριστούγεννα”

Μοιραστείτε το

Όπως κάθε χρόνο, την περίοδο των Χριστουγέννων, κυκλοφορούν κάποιες διαφημίσεις, με σκοπό να συγκινήσουν και να αγγίξουν το συναίσθημα της “ζεστασιάς” στις καρδιές του κόσμου, έτσι και φέτος κυκλοφόρησε μια διαφήμιση που πράγματι, συγκίνησε.

Πρόκειται για τη διαφήμιση ενός καταστήματος μίας μικρής πόλης στην κεντρική Ουαλία. Η διαφήμιση των μόλις 117 ευρώ, που χρειάστηκε μία ημέρα για να γυριστεί, αποτελεί παράδειγμα ότι δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Πρωταγωνιστής της διαφήμισης είναι ο 2χρονος Άρθουρ Τζόουνς, ενώ ο πατέρας του είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και δημιουργός της διαφήμισης.

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση δείχνει τον μικρό Άρθουρ να σηκώνεται από το κρεβάτι του, να ετοιμάζεται στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι του και να πηγαίνει να ανοίξει το κατάστημά του. Καθαρίζει, τακτοποιεί, κάνει όλες τις δουλειές, εξυπηρετεί κόσμο και στο τέλος της ημέρας κλείνει τα φώτα για να επιστρέψει στο σπίτι. Βγαίνοντας, παίρνει το δέντρο του και ξαφνικά… μεγαλώνει!

«Γίνε παιδί αυτά τα Χριστούγεννα», είναι το μήνυμα της διαφήμισης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.