Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιατί και ποιοι χτυπούν τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Μοιραστείτε το

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ                                                         

Μεγάλα εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα σε αγαστή συνεργασία με τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ξεκινήσει μια πρωτοφανή σε μέγεθος βρόμικη επίθεση με στόχο τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο στόχος τους είναι προφανής. Επιχειρούν να πολιτικοποιήσουν τις ποινικές τους διώξεις για τη λεηλασία του δημόσιου χρήματος και να σταματήσουν τη διερεύνηση των μεγάλων υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται η αφρόκρεμα της διαπλοκής.

Οι επιθέσεις με στόχο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο έχουν πάρει καταιγιστικό χαρακτήρα από τα μέσα της διαπλοκής. Τα κανάλια των νταβατζήδων πυροβολούν σε καθημερινή βάση τον πολιτικό που έχει αναλάβει να τσακίσει τις εγκληματικές συμμορίες που λήστευαν το δημόσιο χρήμα με τα θαλασσοδάνεια, τις χαριστικές συμβάσεις και τα δημόσια έργα.

Στοχοποιούν τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο γιατί τόλμησε να αφήσει ελεύθερους τους δικαστές για να διερευνούν τις λίστες των φοροφυγάδων και να ψάχνουν για τους μαύρους λογαριασμούς των φοροφυγάδων στις ελβετικές τράπεζες. Δυστυχώς για την γάγγραινα της διαπλοκής οι μεγάλες υποθέσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο διερεύνησης και πολύ σύντομα κάποιοι μεγαλόσχημοι παράγοντες θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Γι’ αυτό η σύγκρουση λαμβάνει πλέον μετωπικό χαρακτήρα.

Οι νταβατζήδες και οι ολιγάρχες έχουν ρίξει στη μάχη τις τελευταίες τους εφεδρείες καθώς και την τρόικα εσωτερικού. Η διαπλοκή γνωρίζει ότι αν δεν ρίξει τον Αλέξη Τσίπρα κινδυνεύει να βρεθεί η ίδια πίσω από τα κάγκελα. Γι’ αυτό στοχοποιεί τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και ιδιαίτερα τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος, όμως, δεν εκβιάζεται, δεν απειλείται και δεν χειραγωγείται. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι αντίπαλοί του και γι’ αυτό έχουν εξαπολύσει λυσσαλέο πόλεμο για να τον αποδομήσουν. Γιατί θεωρούν ότι αν φοβηθεί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τότε θα σταματήσει η κάθαρση.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέο κύμα επιθέσεων κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από γνωστούς οικονομικούς εκδοτικούς και πολιτικούς παράγοντες. Η απάντηση της κυβέρνησης σ’ αυτή την απόπειρα εκφοβισμού θα δοθεί από τον Αλέξη Τσίπρα στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τα ζητήματα της διαφθοράς. Τα ντοκουμέντα που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός καίνε στην κυριολεξία τη μαφία της διαπλοκής και τους μεγαλόσχημους που λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα. Η σύγκρουση με τη διαπλοκή και τη διαφθορά θα είναι μέχρις εσχάτων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.