Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γεννηματά: Η γυναίκα πρόσφυγας κρατάει ψηλά την ελπίδα

Μοιραστείτε το

Tο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα επισκέφτηκε με αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας» η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, όπου συναντήθηκε με γυναίκες και παιδιά.

Τη Φώφη Γεννηματά υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Η γυναίκα μάνα και πρόσφυγας κρατάει στην αγκαλιά της ό,τι πολυτιμότερο έχει. Τα παιδιά της, την ίδια της τη ζωή. Δοκιμάζεται, βασανίζεται και κρατάει ψηλά την ελπίδα. Και εμείς είμαστε σήμερα εδώ, οι γυναίκες του ΠΑΣΟΚ, οι Ελληνίδες μητέρες για να σταθούμε στο πλευρό τους, ουσιαστικά και συμβολικά», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Ακόμα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «Εμείς οι Έλληνες αποδείξαμε ότι και μέσα από τις δοκιμασίες, μπορούμε να κρατάμε ψηλά τις αξίες μας και τις αρχές μας. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη σε πείσμα των ακραίων φωνών.»

«Εδώ στον Ελαιώνα γίνεται μια σοβαρή και οργανωμένη δουλειά από τον δήμο και δεκάδες εθελοντές, ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που προσπαθούν να καλύψουν και τα κενά που αφήνει και δημιουργεί η κυβέρνηση.

Είμαστε σήμερα εδώ για να σταθούμε στο πλάι της γυναίκας, να σταθούμε στο πλάι των παιδιών. Είναι μια μέρα γιορτής για τη γυναίκα, αλλά εδώ δοκιμάζεται ο άνθρωπος», επεσήμανε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς.

«Ελπίζω να δοθεί το συντομότερο ένα τέλος στη δοκιμασία αυτών των ανθρώπων και εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους όσο αυτό διαρκεί», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τη Φώφη Γεννηματά συνόδευαν η βουλευτής Έυη Χριστοφιλοπούλου, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Νάντια Γιαννακοπούλου, η Γραμματέας του Τομέα Εθελοντισμού & Κοινωνικών Κινημάτων Μαρία Δημητρακοπούλου – Σιούνα, η γραμματέας του Τομέα Γυναικών Χριστίνα Φαρμάκη και η γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Μεταναστευτικής Πολιτικής Ζέφη Δημαδάμα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.