Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γεννηματά: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία ισχυρή δημοκρατική προοδευτική παράταξη

Μοιραστείτε το

«Τίποτα δεν μας σταματά»

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία ισχυρή δημοκρατική προοδευτική παράταξη», δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, διαχωρίζοντας τον εαυτό της από τις παρωχημένες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και τις συντηρητικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.

«Η πρωτοβουλία για την αναγέννηση της κεντροαριστεράς κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερους υποστηρικτές», τονίζει η Φώφη Γεννηματά και προσθέτει ότι «νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, Έλληνες από το εξωτερικό, στελέχη της αυτοδιοίκησης επιθυμούν να δουλέψουν για το νέο εγχείρημα».

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζει ότι αυτός ο χώρος «που περιλαμβάνει το ριζοσπαστικό κέντρο, τον δημοκρατικό σοσιαλισμό, τη σοσιαλδημοκρατία, είναι ένας χώρος ιδεών, προτάσεων, στελεχών με γνώση και εμπειρία, μεταρρυθμιστική παράδοση και είναι σήμερα χρήσιμος όσο ποτέ».

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής της, καθιστά σαφές ότι «σε πείσμα όσων πιστεύουν ότι μπορούν να τον μετατρέψουν σε σανίδα σωτηρίας της αποτυχημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και των κρυφοδεξιών που προσπαθούν να του δώσουν το τελικό χτύπημα και να τον μετατρέψουν σε ουρά της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι ένας άλλος πόλος, ένας αυτόνομος πόλος ελπίδας πραγματικής».

«Τίποτα δεν μας σταματά. Ούτε οι επιθέσεις στα γραφεία μας, σε ώρα μάλιστα που ήταν γεμάτα κόσμο, μέσα και έξω στο πεζοδρόμιο, ούτε οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι που νομίζουν ότι θα πετύχουν αυτό που δεν κατάφερε η μολότοφ», αναφέρει ακόμα η Φώφη Γεννηματά.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.