Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γ. Πανούσης: Εκλογές για να λυθεί το πρόβλημα στην κυβέρνηση

Μοιραστείτε το

«Είναι παράδοξο να καταψηφίζουν 40 βουλευτές σταθερά»

Κατηγορηματικός ότι «ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα (σσ της κυβέρνησης) είναι οι εκλογές» εμφανίστηκε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει κόμμα μέσα στο κόμμα.

Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, «πέραν του παραδόξου ότι στηρίζει η αντιπολίτευση την κυβέρνηση, το δεύτερο είναι ότι όταν έχεις 40 άτομα που σταθερά καταψηφίζουν έχεις ένα δεύτερο διαρκές πρόβλημα. Δεν μπορείς να έχεις κόμμα μέσα στο κόμμα. Για να λυθεί ο μόνος τρόπος είναι οι εκλογές».

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι και το δημοψήφισμα και οι εκλογές δεν έχουν νόημα, αλλά όπως ανέφερε, «φτάνεις σε ένα σημείο που δεν γίνεται αλλιώς. Μακάρι η ομάδα Λαφαζάνη με την προεδρική να συμφωνήσουν σε ένα modus vivendi».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «το ερώτημα (περί εκλογών) είναι σε σχέση με το συνέδριο, πότε θα προσδιοριστούν. Το θέμα είναι αυτό το συνέδριο θα προκαθορίσει και τις εκλογές ή δεν θα θελήσει να φτάσει μέχρι εκεί και θα γίνουν εκλογές νωρίτερα;», διερωτήθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.