Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Φοβερή αποκάλυψη από τον Άγιο Παίσιο: Αυτός είναι ο ηγέτης που θα σώσει τη χώρα και τους Έλληνες!!!

Μοιραστείτε το

Με φόντο τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας και κυρίως το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος.

Όπως επισημαίνει το Dogra.gr, σε μια από τις κουβέντες του ο Άγιος Παΐσιος είχε μιλήσει για τη χώρα μας και είχε χαρακτηρίσει: «υπηρέτες του διαβόλου, Έλληνες και Ευρωπαίους πολιτικούς που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες…».

Ας δούμε χαρακτηριστικά τι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για το ποιός τελικά θα καταφέρει να σώσει τη χώρα μας.

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμη κυβερνάται απο τον διάβολο. Είμαστε ενας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε που είναι το φως και που το σκοτάδι.

Ζούμε τους εσχάτους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα.

Οι υπηρέτες του διαβολου δεν ειναι μονον οι Ελληνες και Ευρωπαιοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλα και άνθρωποι καθημερινοι που δεν μετανοούν και δεν εχουν μέσα τους Θεο.

Οι Ελληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμου αγαπωντας την σαρκα τα χρηματα το σεξ και την ματαιη χωρις νοημα ζωη.

Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσουμε για οτι έχουμε πράξει και δεν ειναι αρεστό στον Θεο,να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Εθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή ,να μεταλάβουμε σώμα και αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεώ Ζωή.

Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα , διοτι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική Βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν.

Ειναι εσκεμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Εθνος από προσώπου γής αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ιδίων των Ελλήνων πολιτών ,απο το Ελληνικό κράτος.

Μεγάλο ρολο στην συνέχιση της πτώσης του Ελληνα, εχει παιξει το σατανοκούτι που εχουν ολοι στα σπιτια τους και που πρεπει να σταματήσουν να το κοιτούν…ολοι … ακομα και τα παιδιά μας γιατι απο αυτο παίρνουν ολα τα μηνύματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκας περνούν μεσα απο το σατανοκουτι στα παιδιά μας, που απο μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής…

Ο πόλεμος θα γινει και οι Έλληνες δεν θα πρεπει να τον φοβούνται γιατι θα ειναι απο Θεό.. Υπαρχουν αξιωματικοί που εχουν κάλεσμα απο τον Θεό και ειναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ηρωες. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι τούρκοι μαζί της το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χωρας.

Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και τη Χώρα υπάρχει …ειναι ευλογημενος από τον Θεό, καθαρος στην ψυχη Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν ειναι πολιτικός…

Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κοσμό να τον αναδείξει πολυ γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Ελληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγγέννηση του Ορθοδόξου Χριστιανισμού σε ολο τον κόσμο.

Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία απο τον Θεό που εχει ξεκινήσει σαν εργο του αντιχριστου, ζήσει ενωμένος κατω απο τον χριστιανικό πολιτισμό και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας τότε ο Θεός θα δείξει αμέριστο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι».

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.