Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Φουλ με Κλάους για σεντόνι

Μοιραστείτε το

Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ         

Tο αναμενόμενο έγινε σήμερα στην Τούμπα. Ο αναγεννημένος ΠΑΟΚ, κόντρα στον αποδεκατισμένο Πανιώνιο και η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στους «κυανέρυθρους». Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αθανασιάδη επικράτησε με 2-0 και πατάει γερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play off.

Ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του πρώτου ημιχρόνου, αφού με εξαίρεση την σπουδαία ευκαιρία του Μασούρα στα 20’’, επιβλήθηκε πλήρως του Πανιωνίου. Κι αφού προειδοποίησε δύο φορές με τον Αθανασιάδη (με ένα δοκάρι στο 3′), η τρίτη ήταν και η φαρμακερή, με τον Έλληνα επιθετικό μέσα σε ένδεκα λεπτά να πετυχαίνει δύο γκολ.

Το σκορ μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τους γηπεδούχους να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν κι άλλες φορές.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε περισσότερο σε τυπική διαδικασία, αφού ο ΠΑΟΚ δεν είχε λόγο να… φορτσάρει, ενώ ο Πανιώνιος και να ήθελε δεν μπορούσε. Έτσι ο Δικέφαλος, ξεκούραστα, έφθασε στους δέκα βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των play off, παραμένοντας στην πρώτη θέση.

Πριν καν συμπληρωθούν 20’’, από λάθος του Τζιόλη, ο Μασούρας μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, αλλά πλάσαρε λίγο άουτ

Στο 3’ ο Σκόνδρας από τα δεξιά έκανε το γύρισμα, ο Αθανασιάδης βγήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά στο σουτ του η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι

Στο 10′ σέντρα του Ροντρίγκες από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης μόνος του στην μικρή περιοχή, πήδηξε σε λάθος χρόνο και δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον εξουδετερωμένο Παπαδόπουλο

Ο Αθανασιάδης στο 14′ με τακουνάκι έβγαλε τον Τσίμιροτ απέναντι στον Παπαδόπουλο, ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έσωσε στο τετ α τετ, αλλά ο Βόσνιος πήρε το ριμπάουντ, γύρισε στον Κλάους, ο οποίος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του πάλι με τον Αθανασιάδη. Ατομική προσπάθεια του Μακ από τα αριστερά, αφού απέφυγε δύο αντιπάλους, έκανε το σουτ, ο Παπαδόπουλος αρχικά απέκρουσε, αλλά ο Κλάους, που καιροφυλακτούσε, σκόραρε.

Στο 28’ από φάουλ του Λέοβατς από τα αριστερά, ο Μαλεζάς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ

Στο 41’ ο Μακ βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, ωστόσο το πλασέ του Σλοβάκου πέρασε λίγο άουτ και έτσι το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0.

Στο β’ ημίχρονο ο Ιβιτς άλλαξε τον Αθανασιάδη με τον Μπερμπάτοφ, ο ρυθμός έπεσε και υπήρξαν μόνο δύο καλές στιγμές. Στο 60′ εξαιρετική κάθετη πάσα του Πέλκα στον Μακ, αλλά ο Παπαδόπουλος σταμάτησε τον Σλοβάκο και στο 64’ δυνατό σουτ του Μπαργκάν έξω από τη μεγάλη περιοχή, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γλύκος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Μαλεζάς (64’ Χατζηισαϊας), Σκόνδρας, Λέοβατς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες (72’ Κοροβέσης), Αθανασιάδης (46’ Μπερμπάτοφ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης (82’ Βλάχος), Αργυρόπουλος, Σιώπης (66’ Μπλέτσας), Κόρμπος, Μασούρας (80’ Πηνιώτης), Βιγιάλμπα, Καθάριος, Μπαργκάν.

Πηγή: Filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.