Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Φωτίου: Να αξιοποιηθούν τώρα τα 37 δισ. που εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Μοιραστείτε το

«Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες ως προς τη ζωή τους μέσα από το δημόσιο σύστημα υγείας και ως προς την οικονομική τους επιβίωση. Να καταπολεμήσουμε το φόβο» τόνισε η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, σε σημερινή της τηλεοπτική συνέντευξη.

Όπως σημείωσε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, «ως ΣΥΡΙΖΑ έχουμε βάλει πλάτη, δουλεύουμε κανονικά σα να είχαμε και εμείς πλήρη ευθύνη και με τις προτάσεις μας προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Είμαστε περήφανοι γιατί εξασφαλίσαμε με τον ελληνικό λαό τα 37 δισ. ευρώ τα οποία τώρα πρέπει να αξιοποιηθούν ώστε να αισθανθούμε όλοι ασφαλείς».

Συνεχίζοντας, η Θ. Φωτίου επισήμανε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία διακοπή παροχών (ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, φυσικό αέριο). Παράλληλα ζήτησε να υπάρξει μία έκτακτη ενίσχυση 50% του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και των αναπηρικών προνοιακών επιδομάτων.

Τέλος, ζήτησε να υπάρξει για τους ηλικιωμένους τηλεφωνική γραμμή Sivler Alert Γραμμή Ζωής. «Χρειάζεται προσοχή τα ιδρύματα μπορεί να γίνουν μία βόμβα όπως έγινε στην Ισπανία» κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.