Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Φορολοταρία Ιουλίου 2020: Δείτε εάν κερδίσατε 1.000 ευρώ

Μοιραστείτε το

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/8) έγινε η φορολοταρία για τον μήνα Ιούλιο, από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στη φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση τη νέα κλίμακα που ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

Δείτε αν είστε από τους τυχερούς στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ

Για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μπορείτε να μπείτε σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση (Μηνιαίες συναλλαγές και λαχνοί)

Επιλέγετε: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα ζητηθεί, συμπληρώνεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός στο TAXISnet.

Μόλις βάλετε τους κωδικούς, σας παρουσιάζεται η παρακάτω εικόνα:

Στο πεδίο “Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί”, πατάτε στο πεδίο “Εκτύπωση” και σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου θα φανεί αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Έπαθλα

Τα 1.000 ευρώ του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Επίσης δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.