Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Φίλος της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο υποστηρίζει ότι δεν οδεύουν στο διαζύγιο

Μοιραστείτε το

Μια διαφορετική εικόνα για όσα συμβαίνουν μεταξύ της Αθηνάς Ωνάσης και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο παρουσίασε ο δικηγόρος και φίλος του ζευγαριού, Γιώργος Λένος, κάνοντας αποκαλύψεις για τον γάμο τους.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, η Αθηνά και ο Αλβάρο δεν έχουν χωρίσει, απλώς περνούν μία κρίση στον γάμο τους.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Λένος ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

«Τελευταία φορά που συνομίλησα με τον Αλβάρο ήταν πριν πέντε μήνες. Δεν έδειχνε κάποια ανησυχία ή αγωνία. Αυτά τα διάφορα που λέγονται πρέπει να είναι το τελευταίο διάστημα. Ο κουμπάρος τους, Κώστας Κοτρωνάκης μου είπε ότι δεν θέλουν καμία επικοινωνία με κανέναν. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κλείσει και τα τηλέφωνά τους. Πράγματι υπάρχει μια κρίση στο ζευγάρι! Κατά τον Κώστα και κατά την γνώμη μου θα ξεπεραστεί. Δεν έχουν χωρίσει! Δεν πήγαν για διαζύγιο!»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ξέρω πολύ καλά τον Αλβάρο. Οι φήμες προτρέχουν! Ο Αλβάρο κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια. Όταν γνώρισε την Αθηνά, είχε και ο ίδιος πανάκριβα άλογα. Είναι πολύ πλούσιος ο ίδιος. Δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη! Την Αθηνά, σας διαβεβαιώνω, την λάτρευε! Και η Αθηνά το ίδιο! Είναι εξαιρετικό παιδί, το τονίζω αυτό! Είναι κοινωνικός, είναι ευγενής, μιλάει εύκολα. Η Αθηνά αντιθέτως, είναι λίγο ιδιόρρυθμη και δεν είναι καθόλου κοινωνική. Δεν θέλει να έχει κοινωνικές σχέσεις… Την περιουσία της την διαχειρίζεται αποκλειστικά μόνη της. Δεν επιτρέπει στον Αλβάρο καμία υπεισέλευση. Μέχρι και στο σούπερ μάρκετ πηγαίνει μόνη της με την κόρη του Αλβάρο την οποία υπεραγαπάει. Ζει κατά ένα μέρος για αυτό το παιδί. Ίσως είναι αυτός και ένας λόγος που δεν θέλει η ίδια να κάνει παιδί!».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.