Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Eurovision: Η σειρά εμφάνισης για Ελλάδα-Κύπρο, πού τις φέρνουν τα προγνωστικά

Μοιραστείτε το

Απόψε θα διεξαχθεί ο τελικός της Eurovision με την Ελλάδα και την Κατερίνα Ντούσκα να εμφανίζεται στην 13η θέση, ενώ η Κύπρος και η Τάμτα θα εμφανιστεί στην 11η θέση.

Στον τελικό παίρνουν μέρος 26 χώρες που προέκυψαν από τους δύο ημιτελικούς, τις χώρες των «Big Five» και την διοργανώτρια χώρα.

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης έχει ως εξής:

1. Μάλτα

2. Αλβανία

3. Τσεχία

4. Γερμανία

5. Ρωσία

6. Δανία

7. Άγιος Μαρίνος

8. Βόρεια Μακεδονία

9. Σουηδία

10. Σλοβενία

11. Κύπρος

12. Ολλανδία

13. Ελλάδα

14. Ισραήλ

15. Νορβηγία

16. Ηνωμένο Βασίλειο

17. Ισλανδία

18. Εσθονία

19. Λευκορωσία

20. Αζερμπαϊτζάν

21. Γαλλία

22. Ιταλία

23. Σερβία

24. Ελβετία

25. Αυστραλία

26. Ισπανία

Μετά και από τον Β’ Ημιτελικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, τα στοιχήματα και τα προγνωστικά έχουν διαμορφωθεί διαφορετικά. Η Ολλανδία είναι το μόνιμο φαβορί που βρίσκεται στην πρώτη θέση και, ενώ πριν ξεκινήσουν οι ημιτελικοί η Αυστραλία δεν ήταν καν στην δεκάδα, πλέον έχει εκτοξευτεί και είναι στη 2η θέση. Η τριάδα των χωρών που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελικό του Σαββάτου, συμπληρώνεται με τη Σουηδία.

Όσον αφορά την Κύπρο και την Τάμτα, πριν από την εμφάνισή της την είχαμε δει να είναι στην 11η θέση και αυτή τη στιγμή είναι στη 13η θέση. Η Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 15η θέση, ενώ πριν από τον ημιτελικό πήγαινε πολύ καλύτερα. Οι αλλαγές αυτές έχουν την εξήγησή τους, αφού στον Β’ Ημιτελικό είδαμε να περνούν χώρες με πολύ εντυπωσιακά σκηνικά και με δυνατά τραγούδια. Βέβαια, τα στοιχήματα αλλάζουν διαρκώς.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.