Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Τα ξεχασμένα σημειώματα της 35χρονης

Μοιραστείτε το

Στο “φως” της δημοσιότητας έρχονται οι σημειώσεις γεμάτες απειλές και ασυναρτησίες της 35χρονης φερόμενης ως δραστιδός που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Εκπομπή του «Mega» παρουσίασε τις σημειώσεις της 35χρονης, που έχει προφυλακιστεί, που βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμά της, αμέσως μετά τη σύλληψή της. 

Πρόκειται για χειρόγραφες, με την κάθε μία να έχει και ένα τίτλο. Η κατηγορούμενη γράφει για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της και θέλει να κρατήσει κοντά της, αλλά τα γραπτά δείχνουν πως το μυαλό της είναι θολωμένο και σε πολλά σημεία δεν βγαίνει νόημα.

«Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν “κρατήσεις” τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή», αναφέρει… Είναι η εποχή που η 35χρονη δράστρια ανταλλάσσει μηνύματα με την άτυχη Ιωάννα και δεν σταματά να την ευχαριστεί, επειδή δεν έχει καμία επαφή με τον 40χρονο άνδρα.

Παράλληλα οι χειρόγραφες και ασυνάρτητες σημειώσεις για εκείνον συνεχίζονται. «Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει…», τονίζει. 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.