Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Επιστολή Αμυρά στη Ζωή με «φόντο» το κανάλι της Βουλής

Μοιραστείτε το

Οικονομικά στοιχεία για το κανάλι της Βουλής ζητεί ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς με δεύτερη επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως αναφέρει, επανέρχεται στο θέμα γιατί έχουν περάσει τρεις μήνες από τις 27 Απριλίου όταν με άλλη επιστολή του αλλά και με ομιλία του από το βήμα της Βουλής ζήτησε από την κ. Κωνσταντοπούλου να μάθει:
1. Ποιο είναι το ετήσιο λειτουργικό και μισθολογικό κόστος, ο αριθμός των εργαζομένων, τα είδη συμβάσεων εργασίας και ενδεχόμενες πολυθεσίες δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων.
2. Ποιος ο τρόπος πρόσληψης των απασχολουμένων στο Κανάλι της Βουλής και βάσει ποιων αξιολογικών κριτηρίων προσελήφθησαν.
3. Ποιος διαμορφώνει και βάσει ποιων οδηγιών το ημερήσιο πρόγραμμα του Καναλιού, ποιο το οργανόγραμμα και ο τρόπος λογοδοσίας της Διεύθυνσής του.
4. Πότε θα κατατεθούν οι αναλυτικοί οικονομικοί προϋπολογισμοί των πέντε (5) τελευταίων ετών, και ποια η πορεία εκτέλεσης του τρέχοντος κατά τους πρώτους επτά μήνες του έτους.
5. Εάν παραμένουν ή όχι απλήρωτοι και ανασφάλιστοι εργαζόμενοι του Καναλιού, για ποιο λόγο και για πόσο καιρό.

«Έχουν περάσει τρεις μήνες από την επιστολή που σας απέστειλα στις 27 Απριλίου 2015 ζητώντας αναλυτικά στοιχεία για το Κανάλι της Βουλής των Ελλήνων και ακόμα ούτε μια απάντηση από μέρους σας», σημειώνει ο κ. Αμυράς απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου και της υπενθυμίζει ότι είχε δεσμευτεί να παρουσιάζει στο Κοινοβούλιο τα στοιχεία που της είχε ζητήσει.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.