Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Επιστολές Κούγια σε Πολάκη και Κουντουρά για την τραγωδία της Αίγινας (Έγγραφα)

Μοιραστείτε το

Επιστολές προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και την Αναπληρώτρια Υπουργό Πολιτισμού Έλενα Κουντουρά απέστειλε ο δικηγόρος της άτυχης Ουκρανής που ακρωτηριάστηκε και έχασε το σύζυγό της στη ναυτική τραγωδία της Αίγινας, Αλέξης Κούγιας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, ζητήθηκε από τους αρμόδιους υπουργούς να επισκεφτούν την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται με σκοπό να την στηρίξουν ψυχολογικά και να επιλύσουν τα πρακτικά προβλήματα νοσηλείας της.

«Γνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία, είμαι βέβαιος ότι, μόλις πληροφορηθείτε αυτή την επιστολή μου, θα ικανοποιήσετε το αίτημά μου» καταλήγουν οι δύο επιστολές.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια

«Το δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν της διαπίστωσης της τραγικής κατάστασης τόσο από άποψη υγείας όσο και από άποψη ψυχολογικής υποστήριξης της εντολέως μας Anastasiia Cherednyk, η οποία είναι ιδιαίτερα πιθανό να χάσει το αριστερό της πόδι εξαιτίας του τραγικού ναυαγίου που έλαβε χώρα στις 16.08.2016 στην Αίγινα, απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και ειδικότερα στην Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά τις κάτωθι συνημμένες επιστολές.

Η εντολέας μου, εκτός του ότι έχει ήδη χάσει τον σύζυγό της και κινδυνεύει να χάσει το αριστερό της πόδι, έχει εγκαταλείψει στην  Ουκρανία το 16 μηνών βρέφος της. Η κυρία αυτή ήρθε αποκλειστικά για τουρισμό στην χώρα μας. Είναι καθηγήτρια Οικονομικών, όπως ήταν και ο σύζυγός της».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.