Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Επήλθε η συμφιλίωση – Η πρώτη κοινή έξοδος της Μαντόνα με τον Ρόκο

Μοιραστείτε το

Η Μαντόνα πρόσμενε με ανυπομονησία αυτή την ημέρα.

Αφότου περίμενε καρτερικά τέσσερις ολόκληρους μήνες, η «βασίλισσα» της ποπ έσφιξε ξανά στην αγκαλιά της τον 15χρονο γιο της, Ρόκο, γεγονός που σηματοδοτεί την διαδικασία επίλυσης της «πικρής» διαμάχης που ξέσπασε μεταξύ τους με αφορμή την απόφασή του να την εγκαταλείψει και να ζήσει με τον πατέρα του στο Λονδίνο.

Μητέρα και γιος εθεάθησαν σε βραδινή έξοδο σε κινηματογράφο του Λονδίνου, με την τραγουδίστρια να μην μπορεί να κρύψει το αίσθημα της αγαλλίασης!

madonna

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Ρόκο κοιμήθηκε το βράδυ στο σπίτι της Μαντόνα και αποχώρησε το επόμενο πρωί, επιστρέφοντας στην οικία του πατέρα του, του βρετανού σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι.

rocco

Με προσωρινή εντολή βρετανικού δικαστηρίου, ο 15χρονος Ρόκο παραμένει υπό την κηδεμονία του Ρίτσι στο Λονδίνο, αφότου εγκατέλειψε την μητέρα του τον Δεκέμβριο του 2015.

Οι δύο γονείς ερίζουν για το πού και με ποιον θα ζει ο γιος τους ωσότου ενηλικιωθεί. Πάντως ,επιθυμία του Ρόκο είναι να ζήσει στο Λονδίνο με τον Γκάι Ρίτσι και τη νέα οικογένεια που εκείνος δημιούργησε με τη σύζυγο του, Τζάκι Έινσλι. 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.