Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Επικίνδυνος δραπέτης επιχείρησε να διαφύγει μέσω Έβρου

Μοιραστείτε το

ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ                                 

Λίγα μέτρα πριν διαφύγει στη γειτονική Τουρκία συνελήφθη επικίνδυνος δραπέτης των φυλακών Δομοκού. Ο 38χρονος Γεωργιανός βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο που ήταν έτοιμο να περάσει το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, στον Έβρο, και να μπει σε Τουρκικό έδαφος.

Ο επίδοξος φυγάς εντοπίστηκε, όμως, σε συνήθη έλεγχο στοιχείων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και κατέληξε με χειροπέδες.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου, ο 38χρονος επέδειξε διαβατήριο το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστό, ενώ τους δήλωσε και ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Αρχικά, σε βάρος κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης. Ωστόσο, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο εν λόγω Γεωργιανός στις 12 Απριλίου είχε λάβει εξαήμερη τακτική άδεια από τις φυλακές Δομοκού, όπου ήταν έγκλειστος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε πάλι στις φυλακές Δομοκού. Πλέον κατηγορείται και για απόδραση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.