Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών: Πρώτη σε ψήφους η Μελίνα Τραυλού

Μοιραστείτε το

Η Μελίνα Τραυλού αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους στις εκλογές της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών την Τετάρτη (10/2) εμφανίζεται ως το φαβορί για την προεδρία κατά τη σημερινή διαδικασία ανάδειξης νέου/νέας προέδρου και Δ.Σ.

Στη δεύτερη θέση στην κατάταξη με βάση τους ψήφους εξελέγη η Μαρία Αγγελικούση. Τρίτος ο Φραγκίσκος Κανελλάκης, ενώ ακολουθούν ο Νικόλας Βενιάμης και ο Βασίλης Παπαγιαννόπουλος.

Η κυρία Μελίνα Τραυλού διευθύνει τη μοναδική ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς οχημάτων, την Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises που ίδρυσε ο πατέρας της Νίκος Τραυλός το 1975. Η ίδια βρίσκεται από πολύ μικρή κοντά στην εταιρεία την οποία κατάφερε να μεγαλώσει. Σήμερα ο στόλος της Neptune Lines διαθέτει 18 πλοία και μεταφέρει ετησίως πάνω από 1 εκατ. οχήματα σε 20 χώρες. Επίσης, η κυρία Τραυλού ίδρυσε πριν από 5 χρόνια την Neptune Dry που διαθέτει στόλο από πέντε φορτηγά πλοία. Είναι εδώ και 15 χρόνια μέλος του ΔΣ της Ενωσης και σήμερα κατέχει τη μία από τις δύο θέσεις Γραμματέα της ΕΕΕ. Αν εκλεγεί, θα είναι η πρώτη πρόεδρος στην ιστορία της ΕΕΕ, από το 1916.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.