Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εμφανίστηκε η σύζυγος του Σώρρα – Εξαγόρασε τις ποινές της

Μοιραστείτε το

Έχουν περάσει 14 μήνες, και ο Αρτέμης Σώρρας συνεχίζει να κρύβεται από τις αρχές. Η σύζυγός του στο μεταξύ, Βάια Ρουγκλίου, επέστρεψε στο σπίτι της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η κα Ρουγκλίου κατέβαλε περίπου 40.000 ευρώ ώστε να εξαγοράσεις τις ποινές της, και να επιστρέψει στα παιδιά της.

Συνολικά, η Βάια Ρουγκλίου έπρεπε να καταβάλει τα χρήματα για την εξαγορά ποινής πέντε ετών αφού εκκρεμούσαν ακόμα 24 μήνες φυλάκισης με αναστολή που έχουν επικυρωθεί από τον Άρειο Πάγο για απόπειρα εκβίασης και συκοφαντική δυσφήμηση του δικηγόρου Φώτη Λεπίδα. Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα είχε τη δυνατότητα να κλείσει τις εκκρεμότητές της με τη Δικαιοσύνη καταβάλλοντας ποσό περίπου 40.000, το οποίο επέλεξε να πληρώσει τοις μετρητοίς.

Αυτό ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος δεν χειρίζεται συνολικά τις υποθέσεις του ζευγαριού αλλά ανέλαβε να τους εκπροσωπήσει μόνο στο Εφετείο του Μαρτίου, που μείωσε την ποινή. «Η κ. Ρουγκλίου εξαγόρασε την ποινή της και επέστρεψε στα παιδιά της», επισημαίνει ο κ. Κεχαγιόγλου. Αντίθετα ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει καταζητούμενος.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.