Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Έλληνας ράπερ καθάρισε παραλία στη Λάρισα και γέμισε 20 σακιά με σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιραστείτε το

Τη δική του συνεισφορά προς το περιβάλλον θέλησε να καταθέσει ο ράπερ N.O.E. μαζεύοντας χιλιάδες σκουπίδια από ακτή της Λάρισας.

Ο 30χρονος ράπερ αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος ώστε να συμβάλει στην επιβίωση του πλανήτη και στην βελτίωση της εικόνας των ελληνικών ακτών και θαλασσών είναι να κάνει κυριολεκτικά λαμπίκο από κάθε είδους σκουπίδια και πλαστικό την ακτή του Δήμου Κάτω Ολύμπου στο νομό Λάρισας.

Έτσι, ο Ν.Ο.Ε. (κατά κόσμον Βασίλειος Στρατής) έφτασε ολομόναχος στην μήκους 1,5 χιλιομέτρου ακτής κοντά στα σύνορα Λάρισας και Πιερίας και με μόνο σύμμαχο την όρεξη για καθαρές ακτές και όπλα του 20 σακιά, άρχισε να εξαφανίζει τα σκουπίδια που βρίσκονταν σε ολόκληρη την έκταση της παραλίας.

Ο Ν.Ο.Ε.(τα αρχικά σύμφωνα με τον ίδιο σημαίνουν Νόημα Όραμα Εξέλιξη) χρειάστηκε να περάσει σχεδόν μία ολόκληρη εβδομάδα στην ακτή ώστε να ολοκληρώσει το έργο του, ενώ κατάφερε να γεμίσει 20 ολόκληρα σακιά με σκουπίδια κάθε είδους, καταγράφοντας παράλληλα τη δράση του σε βίντεο, το οποίο ανάρτησε στη συνέχεια στο διαδίκτυο, επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο να μεταδώσει το μήνυμά του και να παρακινήσει κι άλλους να ενδιαφερθούν και να ευαισθητοποιηθούν για την προστασία του περιβάλλοντος.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.