Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Έχει δίκιο ο Κυριάκος που φωνάζει για τις χιλιάδες των διορισμών

Μοιραστείτε το

Φταίνε οι… πατεράδες μας και ο πατέρας του… Τσίπρα που ήταν πρωθυπουργοί και διόρισαν 1.500.000 ανθρώπους στο δημόσιο !

O πατέρας του Μητσοτάκη και η αδελφή του δούλευαν μετανάστες στις φάμπρικες της Siemens στη Γερμανία για το… μεροκάματο !

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ δίκαιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και φωνάζει για τους διορισμούς στο δημόσιο!.. Κανονικά θα έπρεπε να ζητήσει τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για να διερευνηθεί πώς επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ οι δημόσιοι υπάλληλοι έφτασαν το 1,5 εκατομμύριο.

Μια τέτοια πρωτοβουλία θα έφερνε στην επιφάνεια το γιγαντιαίο σκάνδαλο με το πελατειακό σύστημα και τις πολιτικές οικογένειες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Βέβαια όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι αρχιερέας του ρουσφετιού και της οικογενειοκρατίας ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Με τα ρουσφέτια του επίτιμου σάρωνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σταυρούς στη Β΄ Αθήνας. Οι επτακόσιοι διορισμοί Ευρυτάνων στην πολύπαθη ΔΕΗ έβγαλαν την Ντόρα βουλευτή στη μονοεδρική της Ευρυτανίας!

Το πελατειακό σύστημα είναι αυτό που έκανε πανίσχυρη την οικογένεια Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να εκλεγεί ο Κυριάκος πρόεδρος στη ΝΔ. Αν κοστολογήσει κανείς πόσο έχει στοιχίσει στο δημόσιο η οικογένεια Μητσοτάκη, μαζί με την πελατεία της τότε θα φτάσει σε μυθικά ποσά και θα δικαιολογήσει την πτώχευση της χώρας!..

Όχι βέβαια πως οι ΠΑΣΟΚοι πήγαιναν πίσω σε ρουσφέτια, διορισμούς και πελατειακό κράτος. Γι΄ αυτό το καλύτερο που έχει να κάνει ο Κυριάκος είναι να σιωπά για ζητήματα που έχουν σχέση με το λεγόμενο πελατειακό σύστημα. Γιατί δεν μπορεί να μιλάει για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τα κατορθώματα της οικογένειάς του και της παράταξης που εκπροσωπεί. Γιατί οι Μητσοτάκηδες δεν είναι τίποτε ταλαίπωροι μετανάστες που δούλευαν στις φάμπρικες της Siemens στην Γερμανία, αλλά οι μεγαλύτεροι νταραβεριτζήδες της πολιτικής, της διαπλοκής και των πελατειακών σχέσεων. Η συμβολή της οικογένειας Μητσοτάκη στη διαμόρφωση ενός γιγαντιαίου διεφθαρμένου και κομματικού κράτους είναι καθοριστικά. Κανένα πλυντήριο δεν μπορεί να ξεπλύνει τις αμαρτίες τους. Ούτε ο ελληνικός λαός έπαθε ξαφνικά Αλτσχάιμερ και ξέχασε τις στρατιές των κομματόσκυλων και άλλων αυλικών που διόριζαν σε ΔΕΚΟ και δημόσιο.

Αν ο Κυριάκος «τρελάθηκε» και θέλει να ξηλώσει την οικογενειοκρατία, ας αρχίσει από την ίδια του την οικογένεια! Μπορεί κάλλιστα να ζητήσει από την Ντόρα να αποσυρθεί γιατί δεν μπορεί να είναι δύο μέλη της οικογένειας σε κορυφαίες κομματικές θέσεις και στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα εγκλήματα που προκάλεσε στη χώρα το πελατειακό σύστημα που έστησε η οικογένειά του.

Το μόνο πολιτικό πρόσωπο που δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τις στρατιές των κρατικοδίαιτων κομματόσκυλων είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου η Αριστερά πρώτη φορά κυβερνάει τη χώρα και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης. Ο κόσμος έφερε στην εξουσία τον Αλέξη για να σταματήσει η λεηλασία του δημόσιου πλούτου από τη διαπλοκή αλλά και τις στρατιές των κρατικοδίαιτων κομματόσκυλων που είχαν διαλύσει τη δημόσια διοίκηση επιταχύνοντας την κατάσταση χρεοκοπίας, αφού άλλωστε ούτε οι πατεράδες μας, ούτε ο πατέρας του Τσίπρα, ήταν Πρωθυπουργοί για να διορίσουν 1.500.000 ανθρώπους στο δημόσιο! Αυτοί που τίγκαραν με διορισμούς τις δημόσιες υπηρεσίες είναι οι τρεις οικογένειες του Καραμανλή, του Παπανδρέου και του Μητσοτάκη, που κυβερνούν εδώ και 50 χρόνια στον τόπο, όλα τα άλλα για τα δύο εξαδέλφια του Τσίπρα και του άνδρα της Καφαντάρη είναι για γέλια γιατί αν μετρήσει κανείς τα ξαδέλφια και τους συγγενείς, τους άνδρες, τις γυναίκες, τους κουμπάρους και τους λοιπούς συγγενείς των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των Μητσοτάκηδων, θα διαπιστώσει ότι ξεπερνούν κατά πολύ τις 10.000. Ένα μόνο σας ρωτάμε: Υπάρχει κουμπάρος του Μητσοτάκη που να μην είναι διορισμένος στο δημόσιο;

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.