Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Drones της αστυνομίας θα ελέγχουν για… ψήστες στις ταράτσες

Μοιραστείτε το

Σχέδιο με την… επιστράτευση drones στήνει, σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ, για να εποπτεύει ότι δεν θα στηθούν… πασχαλινά ψησίματα και τραπέζια στις ταράτσες, συνοδεία συγγενών και φίλων.

Σύμφωνα με το Έθνος, τα drones της αστυνομίας θα εποπτεύουν πάνω από τα σπίτια και αν υπάρξει παραβίαση των κανόνων αμέσως θα στέλνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων και στη συνέχεια σήμα στα περιπολικά που θα βρίσκονται στους δρόμους. Στις περιπτώσεις παραβάσεων θα επιδίδονται πρόστιμα.

Δυο σενάρια για την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων

Παράλληλα η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας αυτοκινήτων για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Τα σενάρια είναι δυο και οι σχετικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν αύριο.

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, η εφαρμογή του μέτρου θα ξεκινήσει αμέσως μετά το κλείσιμο των σούπερ μάρκετ το Μεγάλο Σάββατο στις 19:00. Τότε σύμφωνα με τον σχεδιασμό αναμένεται να απαγορευτεί η κυκλοφορία των Ι.Χ., των ταξί αλλά και τον Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, με την απαγόρευση να διαρκεί έως και την Τρίτη στις 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο η εφαρμογή του μέτρου θα ισχύσει και πάλι από το κλείσιμο των σούπερ μάρκετ το Μεγάλο Σάββατο, με την διαφορά ότι θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των ταξί και των ΜΜΜ και το μέτρο να ισχύσει μέχρι την Κυριακή του Πάσχα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.