Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δολοφονία Μακρή: «Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι»

Μοιραστείτε το

Τη δική του εκδοχή για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, πριν από περίπου δυο χρόνια, έδωσε ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο συγκατηγορούμενος αδελφός του δεν έχουν καμία σχέση με το στυγερό έγκλημα και απευθυνόμενος στους δικαστές έκανε έκκληση να τον πιστέψουν. «Θα ήθελα να υπάρχει ένα ανοικτό μυαλό και μία ανοικτή καρδιά. Ποιος άνθρωπος με ένα νεογέννητο παιδάκι να κάνει ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα; Να ρισκάρει, να ρισκάρω τη δική μου ζωή και του παιδιού μου;» ανέφερε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο ενώ με το χέρι στην καρδιά πρόσθεσε : «Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι. Μου λείπει πολύ η οικογένεια μου». Ήταν η στιγμή που η χήρα του άτυχου επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα αντέδρασε λέγοντας: «Και εμένα ο άνδρας μου».

Ο κατηγορούμενος άδραξε την ευκαιρία και απευθυνόμενος στο γνωστό μοντέλο, που δεν έχει απουσιάσει ούτε στιγμή από το δικαστήριο, της είπε:  «Έχω συμπόνια για εσάς και καταλαβαίνω. Τα ΜΜΕ με έχουν κάνει κάτι που δεν είμαι. Πιστέψτε με, δεν έχω σχέση, δεν σκότωσα το σύζυγο σας πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με κρίνει αθώο και θα γυρίσω πίσω στο παιδί μου».

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε απολογούμενος μια σειρά γεγονότων που όπως ισχυρίστηκε αποδεικνύουν ότι δεν εμπλέκονται στο έγκλημα και επιχείρησε να αποδυναμώσει την κατηγορία σύμφωνα με την οποία μαζί με τον αδελφό του κινήθηκαν ως επαγγελματίες εκτελεστές καλύπτοντας τα ίχνη τους. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος έβαλε τα κλάματα όταν ισχυρίστηκε πως έφυγε για την Βουλγαρία από την Ελλάδα όπου, όπως είπε, ήρθε με τον αδελφό του για να κάνουν έρευνα προκειμένου να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά, όταν τον ενημέρωσε η γυναίκα του ότι ο γιος του ήταν άρρωστος.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.