Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αναβολή στη δίκη των δύο κατηγορούμενων

Μοιραστείτε το

Αναβολή για τις 19 Σεπτεμβρίου πήρε η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μετά από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης των δύο Βούλγαρων κατηγορούμενων, καθώς ο δικηγόρος τους δικάζει σε άλλο δικαστήριο. Στο αίτημα αναβολής συναίνεσε και ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος της συζύγου του επιχειρηματία Βικτώριας Καρύδη η οποία παρέστη στο δικαστήριο.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαρακάκης: «Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ένας εκ των μαρτύρων που είχαν κληθεί στην προδικασία αλλά δεν είχε κληθεί στο δικαστήριο δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη. Είχε αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας Μακρή. Ίσως από το κινητό του συλληφθέντα για τη δολοφονία του μάρτυρα αντληθεί υλικό που να βοηθήσει τη δίκη, ίσως βρεθεί ο ηθικός αυτουργός».

Δείτε επιπλέον: Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αρχίζει η δίκη – Δολοφόνησαν τον βασικό μάρτυρα

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία Μάκρη έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό τα δύο αδέλφια βουλγαρικής καταγωγής. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της Ειδικής Μονάδας Μεταγωγών. Ο μικρότερος αδελφός 34ετών έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία, καθώς το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έκρινε πως ήταν ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018. Ο μεγαλύτερος αδελφός 38 ετών έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.