Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δικηγόρος 40χρονης που κατέθεσε κατά Λιγνάδη: Παλαιομοδίτικη η τακτική της «δολοφονίας χαρακτήρων»

Μοιραστείτε το

Ξεκάθαρη απάντηση στα όσα αναφέρθηκαν για εκείνη και την αξιοπιστία της, δίνει η 40χρονη γυναίκα, η οποία κατέθεσε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή. Ειδικότερα, η νομική παραστάτρια της 40χρονης μάρτυρα, κυρία Χρύσα Παπαδοπούλου σε ανακοίνωσή που εξέδωσε κάνει λόγο για «παλαιομοδίτικη τακτική «δολοφονίας χαρακτήρων»» απαντώντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς στα όσα ανέφερε για την εντολέα της η υπεράσπιση του κατηγορούμενου σκηνοθέτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κυρίας Παπαδοπούλου έχει ως εξής:

«Η παλαιομοδίτικη τακτική της «δολοφονίας χαρακτήρων» και της επίρριψης ευθυνών στα θύματα είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να στραφεί η προσοχή μακριά από την ουσία αυτή της υπόθεσης και να υποβιβαστεί αυτή σε θέαμα της κλειδαρότρυπας. Μέσω ακραία ομοφοβικών, σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων απευθύνονται στην κοινωνία της Ελλάδας του 1960. Αλλά, δυστυχώς για αυτούς, είμαστε στο 2021 και η προσπάθειά τους να σιγήσουν οι φωνές των επιζώντων σεξουαλικής βίας και των μαρτύρων θα αποτύχει. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής όμως, θίγεται βάναυσα η αλήθεια, η τιμή και η υπόληψη της εντολέως μου, όταν διαδίδονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, εφημερίδες , στο διαδίκτυο συκοφαντικά ή/και δυσφημιστικά γεγονότα για την ίδια, την προσωπική της ζωή και αυτή των οικείων της, γεγονός για το οποίο επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Είναι γνωστό ότι η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων διώκεται ποινικά και αστικά, καθώς η εντολέας μου ουδέποτε έχει συναινέσει στην δημοσιοποίηση οποιουδήποτε δεδομένου που οδηγεί με οποιονδήποτε τρόπο στην ταυτοποίησή της».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.