Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Έτοιμη η ΕΛΑΣ για συλλήψεις αν η εισαγγελία εκδώσει εντάλματα

Μοιραστείτε το

Σε πλήρη ετοιμότητα για να προχωρήσει στις συλλήψεις των ηγετικών στελεχών και των μελών της εγκληματικής οργάνωσης σε περίπτωση που η εισαγγελία εκδώσει εντάλματα, βρίσκεται η ΕΛΑΣ.

Το Τμήμα Αναζητήσεων, που ασχολείται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχει ήδη στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία των εμπλεκομένων και τις διευθύνσεις κατοικίας όπως επίσης και γνώση για τις τελευταίες τους κινήσεις μια και η πλειοψηφία δεν εμφανίστηκε χθες στο Εφετείο.

Οι ενέργειες για τους έξι από τους επτά καταδικασθέντες για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης (Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παππά, Γερμενή, Παναγιώταρο και Ματθαιόπουλο) είναι συγκεκριμένες, ενώ για τον Γιάννη Λαγό τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα δεδομένου ότι είναι ευρωβουλευτής.

Στην περίπτωσή του, οι ελληνικές Αρχές θα καταθέσουν αίτημα προς τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου για τη σύλληψή του κι ο τελευταίος θα συγκροτήσει ειδική επιτροπή για να το εξετάσει πριν οδηγηθούμε στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ειδικά κελιά στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στις φυλακές Κορυδαλλού, γίνονται ήδη εργασίες έτσι ώστε αν το δικαστήριο κρίνει ότι οι ποινές είναι άμεσα εκτελεστέες να υπάρχουν οι υποδομές για να μεταφερθούν εκεί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που θα οδηγηθούν σε ειδική πτέρυγα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.