Copy of Ο μεγαλύτερος κροκόδειλος του κόσμου ζει αιχμάλωτος από το 1903 γιατί… κατασπάραξε παιδάκια

Μοιραστείτε το
Ο μεγαλύτερος κροκόδειλος του κόσμου ζει φυλακισμένος από το 1903 όταν αιχμαλωτίστηκε κοντά σε χωριό της Μποτσουάνα όπου είχε κατασπαράξει «αρκετά ανήλικα παιδιά».
Έκτοτε, καταδικάστηκε σε ισόβια αιχμαλωσία σε κλουβί: «Για τα γενέθλιά του, προσκαλέσαμε και τις έξι γυναίκες του» είπε ένας υπεύθυνος του κέντρου όπου βρίσκεται σήμερα το άγριο ζώο, ενώ όπως έγινε γνωστό υπήρχε και τούρτα στο πάρτυ, φυσικά σε σχήμα κροκόδειλου!
Αξίζει αν σημειωθεί ότι ο Χένρι ήταν σχεδόν τριών ετών όταν επιτέθηκε σε φυλή ιθαγενών στο Δέλτα της Μποτσουάνα το 1903. Τότε τον αιχμαλώτισε ένας κυνηγός ελεφάντων, ονόματι Σερ Χένρι, και πήρε το όνομά του.
Ο συγκεκριμένος κροκόδειλος διατηρεί το ρεκόρ του μεγαλύτερου καθώς ένας κροκόδειλος στην Αυστραλία ήταν από 120 έως 140 ετών και πέθανε το 2010.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.