Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χρυσόγονος: Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει περισσότερα και γρηγορότερα βήματα

Μοιραστείτε το

“ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ”                                                                                                                                    

“Η κυβέρνηση έχει κάνει βήματα. Περιμένω να γίνουν περισσότερα και γρηγορότερα” είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος και μιλώντας στον real fm τόνισε πως “πρέπει να κάνει βήματα για να σοβαρέψουμε ως κράτος”.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά το λουκέτο σε εταιρείες, όπως αυτή των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος ο κ.  Χρυσόγονος ανέφερε: “Είναι τραγικό το ζήτημα με όσους χάνουν τη δουλειά τους και με τους προμηθευτές. Το ντόμινο και το παράπλευρο αποτέλεσμα θα είναι πολύ ισχυρό”.

“Η αβεβαιότητα στην ΕΕ είναι δυσάρεστη για τη χώρα μας”

Ερωτηθείς για τη Σύνοδο Κορυφής και για το αν συμφωνεί με την τακτική των Ευρωπαίων για την έξοδο της Βρετανίας ανέφερε πως: “η αβεβαιότητα που συνεπάγεται από την παρατεινόμενη εκκρεμότητα πλήττει το παγκόσμιο οικονομικό κλίμα και είναι δυσάρεστο για τη χώρα μας που πρόσφατα είχε ένα πιστωτικό γεγονός”.  Όπως είπε, “η παράταση της εκκρεμότητας μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω κινδύνους για όλους, καθώς αν εκλεγεί η κ. Λεπέν στη Γαλλία θα έχουμε δραματικές εξελίξεις στην Ευρώπη”.

Σχολιάζοντας παράλληλα και τα όσα συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε πως θα μπορούσε να συμβάλλει το ξερίζωμα του Ισλαμικού κράτους από τη Συρία και το Ιράκ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.