Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χρυσόγονος: Δεν αρκεί το κλείσιμο της αξιολόγησης, το οποίο θα συνοδεύεται από οδυνηρά μέτρα

Μοιραστείτε το

«ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ»

Άλλη μία… βόμβα ρίχνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος και ενόψει της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, παραδέχεται ότι “δεν αρκεί το κλείσιμο της αξιολόγησης, το οποίο θα συνοδεύεται από οδυνηρά μέτρα”.

Όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews, “xρειάζεται η εκπόνηση και εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης”.

Ακόμη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η κυβέρνηση θα ήθελε να απαλλαγεί από την παρουσία του Ταμείου «αλλά η αλήθεια είναι πως τούτο δεν εξαρτάται από εμάς».

Δεν γίνεται να λειτουργούμε σαν να εκπροσωπούμε το 4%

Υπογραμμίζει, ότι χρειάζεται γενναίο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο ο οποίος στο παρελθόν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και στις εκλογές του 2015 έδωσε την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν νοείται ο ΣΥΡΙΖΑ των δύο εκατομμυρίων ψηφοφόρων να εκλέγει όργανα από μια «περιχαρακωμένη» οργάνωση 25.000 περίπου μελών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προειδοποιεί δε, ότι «πρέπει να αντιληφθούμε ότι ένα κόμμα που συγκέντρωσε το 35% των ψήφων δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ως να εκπροσωπούσε το 4%, εάν δεν θέλουμε να κινδυνεύσουμε να ξαναγυρίσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον στο 4%».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.